Logo White Small

Πώς είναι να είσαι εθελοντής του TEDxUniversityofMacedonia 2016;

[:EL]Πίσω από ένα μεγάλο event, κρύβονται πολλοί μεγάλοι χαρακτήρες! Έτσι και φέτος, πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι γνωρίστηκαν μεταξύ τους πριν από αρκετούς μήνες, έγιναν μία ομάδα και προσέφεραν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην δημιουργία του Gravity of Thoughts. Είσαστε έτοιμοι να γνωρίσετε τους εθελοντές του TEDxUniversityofMacedonia 2016;

 

  • Πως νιώθεις σήμερα; 

“Καιρός ήταν να έρθει η μεγάλη μέρα! Νυστάζω αυτή τη στιγμή, αλλά περιμένω να έρθουν οι καφέδες!” Γιάννης Χ.

“Νιώθω ικανοποιημένη, ενθουσιασμένη και πιστεύω ότι πάει πάρα πολύ καλά.” Ζωή Ζ. 

“Μεταξύ μας αυτό, αγχωνόμαστε λίγο. Όμως τα πάμε πολύ καλά!” Χιονάτη Χ.

“Έχω πεθάνει από την κούραση, αλλά μου αρέσει. Επιτέλους βλέπω την προσπάθεια που κάναμε τόσο καιρό να πραγματοποιείται, και αυτό το συναίσθημα δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο.” Κοσμάς Τ.

“Το σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα και αυτή η ώρα ήρθε, ας βάλουμε λοιπόν τα δυνατά μας!” Νίκος Π. 

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και σήμερα θα φανεί η δουλειά που έγινε, η επιρροή, η ανταπόκριση και η αλληλεπίδραση.” Σοφία Β.

“Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη που πραγματοποιείται το event! Χαίρομαι για την ομάδα και τους ανθρώπους που βοήθησαν! Περιμένω το καλύτερο, θετικά ενέργεια και χαμόγελα!” Αμαλία Δ.

“Πολύ ενθουσιασμένη, δεν έχω καθόλου άγχος. Στόχος μου είναι να αποτυπώσω μέσα από τις φωτογραφίες όσο πιο αντιπροσωπευτικά το event και να κρατήσω τις στιγμές ζωντανές.” Μαρία Ι.

“Λίγο κουρασμένη, ζω την απόλυτη TEDx εμπειρία . Γενικά κούραση αλλά καλά.” Μαρία Β.

“Το event σχεδόν τελείωσε, μα οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Χαίρομαι απίστευτα, γιατί δώσαμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας.” Κώστας Κ.

gravity of thoughts volunteers. TEDxUniversityofMacedonia 2016

  • Πως πιστεύεις πως σε βοήθησε η συμμετοχή σου στο TEDxUniversityofMacedonia 2016;

“Με έμαθε να κάνω υπομονή.” Χρήστος Γ. 

“Πιστεύω με βοήθησε στο να γνωρίσω πολλά και ενδιαφέροντα άτομα” Πηνελόπη Τ.

“Επειδή δεν είχα ξανασχοληθεί με κάτι εθελοντικά, μέσα από το TEDx κατάφερα να γνωρίσω τον εθελοντισμό, να δω πως τρέχει ένα event ενώ παράλληλα μέσα από το blog μου δόθηκε ένα μέσο για να εκφράζω τις απόψεις μου.” Στέφανος Μ.

“Ενίσχυσε το πάθος μου για το hacking.” Κώστας Α.

“Μέσα από το TEDx βρήκα καινούργιους φίλους, έμαθα το Noesis και εντυπωσιάστηκα. Επίσης μου αρέσει ο χαμός που κυριαρχεί γιατί είναι ο καλύτερος χαμός που μπορεί να υπάρχει. Τέλος έμαθα τα όρια μου καθώς και να τα ξεπερνάω.” Παναγιώτης Κ.

“Με βοήθησε στο να ενισχύσω την υπομονή μου ιδιαίτερα όσον αφορά στην επικοινωνία, να μιλάω πιο γρήγορα και στοχευμένα.” Γρηγόρης N.

“Έμαθα να συνεργάζομαι αλλά και να παίρνω πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα πιστεύω πως με προετοίμασε και για μια πιο οργανωτική θέση.” Μαρία Μ.

“Με βοήθησε γενικά σαν προσωπικότητα. Κατάφερα να κατασταλάξω που θέλω να κινηθώ επαγγελματικά, έμαθα πράγματα και εξελίχτηκα σαν χαρακτήρας.” Ελένη Θ.

  • Πως αισθάνεσαι για την εμπειρία σου στο TEDxUniversityofMacedonia 2016;

“Πρώτη φορά απολαμβάνω να κουράζομαι τόσο. Η αμοιβή του να είσαι μέρος όλου αυτού, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.” Παύλος Κ.

Μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λόγια” Εύα Σ.

“Πολλοί άνθρωποι, πολλές ιδέες, ένας κοινός στόχος” Αγγελική Τ.

“Δεν περιγράφεται με λόγια. Η εμπειρία εκ των έσω δεν έχει σχέση την παρακολούθηση. Είναι ζωντανή και δημιουργική.” Έλενα Τ.

«Η εμπειρία μου φαίνεται δημιουργική. Νιώθω λίγο άγχος από την πλευρά της διοργάνωσης, αλλά αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για την μεγάλη συμμετοχή του κοινού» Ματίνα Τ.

“Can ‘t wait until next year” Ευάγγελος Χ.

“Την εκλαμβάνω ως κάτι εξωπραγματικό, δηλαδή άτομα από τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις ενώθηκαν για να κάνουν κάτι που δεν έχει άμεσο κέρδος, τους ένωσε μόνο το πνεύμα της ιδέας” Βικτωρία Δ.

“Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω ως εθελόντρια και νιώθω πολύ ενθουσιασμένη. Νιώθω πως υπάρχει μεγάλο δέσιμο στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.” Αθηνά Κ.

“Η εμπειρία του TEDx μου δημιούργησε όμορφα συναισθήματα, χαρά, αισιοδοξία, πίστη στο ότι μπορούμε να πετύχουμε αλλαγές. Όλα αυτά τα συναισθήματα κλιμακώνονται με αποκορύφωμα το σημερινό event!” Μαρκέλλα Ι.

“Όσες φορές και αν είπα κουράστηκα, κατι μέσα μου, μου έδινε ώθηση να προσπαθώ όλο και πιο πολύ, για να βλέπω γύρω μου 600 χαμόγελα” Χρήστος Γ.

“Είναι η πρώτη μου εθελοντική εμπειρία και σήμερα αυτή τελειώνει. Ε δεν θέλω να τελειώσει!” Ευδοκία Γ

Gravity of Thoughts Volunteers


Όλοι όσοι βρίσκονταν στο Noesis είχαν κάτι σημαντικό να πουν. Γνώρισε τους θεατές του Gravity of Thoughts μέσω του TEDxUniversityofMacedonia Blog!

 [:]

• More Articles

Χάρτης
Άρθρα

Χάρτης: ένα περιοδικό σε ψηφιακό περιβάλλον

Στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας, η τέχνη, επιστήμη, ακόμη και τα συναισθήματα ακροβατούν ανάμεσα στον ψηφιακό και στον πραγματικό κόσμο. Πολλές φορές, βλέπουμε την τέχνη

Διάβασε Περισσότερα »
νοημοσύνης
Άρθρα

Tο διαφορετικό τοπίο της ανθρώπινης νοημοσύνης. 

Πολλές φορές έχουμε ακούσει να αποκαλούν είτε εμάς είτε τον πλησίον μας “ηλίθιο” ή “χαζό”. Για την αξιολόγηση των γνωστικών ικανοτήτων ενός ατόμου, είναι σημαντικό

Διάβασε Περισσότερα »

DON'T

miss out

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να έχεις όλα τα τελευταία νέα μας απευθείας στο inbox σου!