Logo White Small

Συχνές ερωτήσεις για το TEDxUniversityofMacedonia 2016

[:EL]

Έχετε ερωτήσεις για το TEDxUniversityofMacedonia 2016; Παρακάτω ετοιμάσαμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το event της 5ης Νοεμβρίου. Εάν φυσικά θέλετε παραπάνω βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας λύσουμε οποιαδήποτε άλλη απορία!

 • Τι να περιμένω από το TEDxUniversityofMacedonia 2016;

Ομιλίες, performances, activities και workshops είναι λίγα από τα πράγματα που έχει το φετινό event να σας προσφέρει. Ο σκοπός των TED και TEDx event έχουν ως σκοπό να μεταδώσουν ιδέες που αξίζουν να μεταδοθούν. Κατα την διάρκεια του event θα χρειαστεί να αλληλεπιδράσετε με άλλους, να ενεργήσετε και γενικά να σκεφτείτε. Εν τέλει, θα φύγετε με πολλές εκπλήξεις, γεμάτο στομάχι, νέους φίλους και, το σημαντικότερο, νέες ιδέες που θα επηρεάσουν το τρόπο που σκέφτεστε από την επόμενη μέρα!

 • Που μπορώ να μάθω περισσότερα για το Event;

Τα Social Media του TEDxUniversityofMacedonia ανανεώνονται καθημερινά, προκειμένου να σας κρατήσουν ενήμερους για ό,τι χρειαστείτε. Στο Blog του TEDxUniversityofMacedonia θα μπορέσετε να εξερευνήσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το event, καθώς και να διαβάσετε άρθρα, συνεντεύξεις και αφιερώματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στο πνεύμα του “Ideas Worth Spreading”. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και το site μας, που διαθέτει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για το θέμα, τους ομιλητές, το venue, την ομάδα και όλα τα υπόλοιπα, μα και να εγγραφείτε στο newsletter μας!

 • Είναι μόνο για φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας; Σε ποιούς απευθύνεται;

Το TEDxUniversityofMacedonia μπορεί να οργανώνεται από φοιτητές όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι ανοιχτό σε όλους, φοιτητές και μη. Προσπαθούμε να φέρουμε σε επαφή διαφορετικά άτομα, καθώς έτσι η εμπειρία όλων των επισκεπτών γίνεται καλύτερη και ξεχωριστή. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

 • Γιατί υπάρχουν μόνο 100 θέσεις;

Σαν πανεπιστημιακό TEDx δεν έχουμε ακόμη την δυνατότητα να δημιουργήσουμε event με παραπάνω attendees, λόγω του licence μας με την TED. Όμως προσπαθούμε να το επεκτείνουμε το συντομότερο δυνατό!

Εάν πάντως δεν προλάβετε να γίνετε κάτοχος ενός εισιτηρίου για το Live Venue, μην σας παίρνει από κάτω. Το φετινό live streaming θα γίνει στην μεγαλύτερη αίθουσα των Βαλκανίων, ενώ σας παρέχεται και δωρεάν μεταφορά από και προς το Noesis. Για το τι ακριβώς σας παρέχει το κάθε εισιτήριο, δείτε την επόμενη ερώτηση!

 • Τι περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου;

Περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση από και προς το χώρο του NOESIS, παρακολούθηση ολόκληρου του συνεδρίου και των τριών sessions, συμμετοχή στα workshop (κατά προτεραιότητα), η παρακολούθηση των performances, πρωινό, μεσημεριανό, και απογευματινό μπουφέ και σνακ, τσάντα με πληροφοριακό υλικό (delegate bag) και επιπλέον εκπλήξεις, και για τα live venue εισιτήρια, και για τα live streaming!

Το εισιτήριο για το live venue σου εξασφαλίζει μια από τις 100 live θέσεις που θα σου επιτρέψουν να είσαι και εσύ μέρος των ομιλιών. Θα αποκτήσεις το ολοκληρωμένο delegate bag, ενώ θα έχεις προτεραιότητα στα κλειστά workshops. Εάν είσαι φοιτητής, μπορείς να προμηθευτείς το δικό σου με 10 ευρώ, ενώ εάν δεν είσαι με 15 ευρώ.

Προμηθεύσου τα εισιτήρια σου .

 • Χρειάζεται να εκτυπώσω το εισιτήριό μου;

Φυσικά μπορείς και να το έχεις εκτυπωμένο, όμως δεν χρειάζεται. Θα δεχθούμε και την ηλεκτρονική μορφή του εισιτηρίου σου, που μπορείς να μας την δείξεις μέσω της φορητής σου συσκευής!

 • Τι είναι τα workshop;

Στα διαλείμματα θα υπάρχουν διασκορπισμένοι διάφοροι χώροι όπου σας προσφέρουν εναλλακτικές δραστηριότητες με διαφορετικές θεματολογίες. Έχουν σκοπό να σας ενεργοποιήσουν, να σας φέρουν σε επαφή με άλλα άτομα με διαφορετικές ιδέες και σκέψεις και γενικά να ενισχύσουν την εμπειρία του event. Η θεματολογία τους θα διαφέρει, καθώς θα υπάρχουν interactive, business, architecture και άλλα workshops, επομένως σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενδιαφέρει!

 • Πότε θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Event;

Η ανακοίνωση των ομιλητών και όλων των δραστηριοτήτων που μπορείς να συμμετέχεις και να παρακολουθήσεις γίνεται σταδιακά μέσω της ιστοσελίδας μας και από την επίσημη σελίδα μας στο facebook. Ακολούθησε μας στα social media για να ενημερώνεσαι πρώτος για οτιδήποτε νεότερο. Τέλος, αφού ολοκληρώσεις την κράτηση του εισιτηρίου σου, μην ξεχνάς να ελέγχεις το e-mail σου για περισσότερες πληροφορίες και tips για την ημέρα του συνεδρίου.

 • Πώς μπορώ να φτάσω στο NOESIS;

1.Με ΙΧ / αυτοκίνητο:

Το NOESIS βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, επάνω από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, απέναντι από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Η είσοδος στο χώρο γίνεται από την παλαιά οδό Χαριλάου – Θέρμης. Ακολουθήστε τις καφέ πινακίδες NOESIS ή συμβουλευτείτε το χάρτη. Περίπου 300 θέσεις στάθμευσης είναι στη διάθεσή σας.

2.Με λεωφορείο ΟΑΣΘ:

Με αφετηρία το πάρκο Νέας Ελβετίας (τέρμα γραμμής 10, Χαριλάου) επιβιβάζεστε στο λεωφορείο Νο 66, στάση “Ζώνη Καινοτομίας”. Δείτε τη σχετική σελίδα του ΟΑΣΘ. Με αφετηρία τον Τ.Σ. Βούλγαρη (τέρμα γραμμής 31 – Βούλγαρη) επιβιβάζεστε σε ένα από τα λεωφορεία 36, 36Β, 36Ε, 36Κ, 36Ρ, 36Υ, 36Ζ, στάση “Κέντρο Διάδοσης Επιστημών”.

 1. Με τα λεωφορεία της ομάδας του TEDxUniversityofMacedonia από και προς το NOESIS, ε ντελώς ΔΩΡΕΑΝ, αρκεί να το έχεις δηλώσει στη κράτησή σου. Για τα δρομολόγια θα ενημερωθείς με σχετικό mail λίγες μέρες πριν και μπορείς να ενημερωθείς από το Site ή το Facebook page.
 • Αισθάνεστε πως δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με 3 τρόπους
1) Στείλτε μας ένα μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook

2) Στείλτε μας ένα e-mail στο [email protected]

3) Αφήστε ένα σχόλιο από κάτω, στην συγκεκριμένη σελίδα!

Προσπαθούμε να ανανεώνουμε συνεχώς την σελίδα με πιθανές ερωτήσεις που προκύψουν από εσάς, επομένως μείνετε συντονισμένοι!

[:]

• More Articles

Χάρτης
Άρθρα

Χάρτης: ένα περιοδικό σε ψηφιακό περιβάλλον

Στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας, η τέχνη, επιστήμη, ακόμη και τα συναισθήματα ακροβατούν ανάμεσα στον ψηφιακό και στον πραγματικό κόσμο. Πολλές φορές, βλέπουμε την τέχνη

Διάβασε Περισσότερα »

DON'T

miss out

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να έχεις όλα τα τελευταία νέα μας απευθείας στο inbox σου!