Logo White Small

Το TEDxUniversityofMacedonia στα Street Relays 2015

[:EL]Το TEDxUniversityofMacedonia παίρνει την σκυτάλη και τρέχει για καλό σκοπό!

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για να συμμετέχουμε μαζί στους πρώτους αγώνες σκυταλοδρομίας στην Ελλάδα, τα Street Relays.

Το TEDxUniversityofMacedonia είναι ένας θεσμός που στηρίζει καινοτόμες ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και νέες δράσεις που γίνονται στην πόλη μας! Στόχος μας; Να κινητοποιήσουμε την φοιτητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης καθώς και να την ενώσουμε μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων, όπως τα street relays! Ομαδικότητα, οργάνωση και συμμετοχή είναι στοιχεία του TEDxUniversityofMacedonia που αναγνωρίσαμε στα Street Relays και μας έπεισαν να πάρουμε κι εμείς μέρος!

Αυτό το Σάββατο κάνε κάτι διαφορετικό και έλα να τρέξε κι εσύ μαζί με την ομάδα μας…!

 

Λίγα λόγια για τα Street Relays

Τα Street Relays απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και είναι ένας νέος θεσμός που ξεχωρίζει για την ιδέα του και το μήνυμα που θέλει να περάσει:

«Η σκυτάλη είναι η ιδέα ότι χρειάζεται ο ένας τον άλλον για να γίνει κάτι καλό. Η συνεργασία είναι το σύνθημα και η σύνδεση της δυναμικής περισσότερων για το κοινό καλό. Με τεράστιο συμβολισμό η σκυτάλη “τρέχει” από πόλη σε πόλη και μεταφέρει το μήνυμα του αθλητισμού, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας και της ομαδικής συνεργασίας.»

 

Η εκκίνηση θα δοθεί λίγο πρίν το ηλιοβασίλεμα μπροστά από το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς” επί της Νέας Παραλίας και η κυκλική διαδρομή των 2500μ. θα κατευθύνεται προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο με αναστροφή για επιστροφή και τερματισμό στο “Μακεδονία Παλλάς” με φόντο το Λευκό Πύργο και την Παλιά Παραλία της πόλης.

 

Καθόλη την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν μουσικοί παραγωγοί να παίζουν μουσική, κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν των αγώνων.

 

σδασδα

 

 

Πρόγραμμα

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

18:00-19:00 Street Relays 4×2500μ. (12 ετών και άνω) – 12 ευρώ

19:15-19:25 Kids Relays 4×50μ. (4-5 ετών) – δωρεάν

19:25-19:35 Kids Relays 4×100μ. (6-7, 8-9 ετών) – δωρεάν

19:35-19:45 Kids Relays 4×200μ. (10-11, 12-13 ετών) – δωρεάν

19:45-20:45 Street Relays 2×5000μ. (16 ετών και άνω) – 10 ευρώ

20:45-21:00 Απονομές νικητών (ανδρών, γυναικών, μικτών)

 

Πώς θα πάρω μέρος;
Εγγραφείτε και κερδίστε δωρεάν αναμνηστικό μπλουζάκι και μετάλλιο, ηλεκτρονικό χρονομετρητή, αριθμό συμμετοχής με ονοματεπώνυμο, αναμνηστική φωτογραφία, καθώς και προϊόντα από τους χορηγούς των αγώνων.

Το ποσό συμμετοχής ανά τετράδα είναι 12€ (3€ ανά άτομο) ενώ για την δυάδα είναι 10€ (5€ ανά άτομο).
Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα και στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δημιουργήσετε την δικιά σας τετράδα:
https://docs.google.com/…/1dzT3pI34oWnu_E0cmo4Km8l…/viewform
και αυτή τη φόρμα για να δημιουργήσετε την δικιά σας δυάδα:
https://docs.google.com/…/1FIRwpFG53MowxiMcFysTiEm…/viewform

Η πληρωμή καθώς και η παραλαβή του εξοπλισμού θα γίνει το Σάββατο 12/09 στην αίθουσα 11 του Πα.Μακ. από τις  11.00 έως τις 17.00.  και θα συνεχιστεί στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στο Μακεδονία Παλλάς μετά τις 17.00.

 

Φτιάξτε ομάδα και πάρτε τη σκυτάλη![:]

• More Articles

νανοτεχνολογία
Επιστήμη

Η συμβολή της νανοτεχνολογίας στην ανθρώπινη ζωή-Συνέντευξη με τον Χρήστο Γεωργιλά

Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έχει επιφέρει αξιοσημείωτες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής. Από την καθημερινότητά μας μέχρι τις νέες

Διάβασε Περισσότερα »
Άρθρα

Εkkremés: Aνακάλυψε το θέμα του TedxUniversityofMacedonia 2022 και ψάξε το δικό σου κέντρο ισορροποίας

Εκκρεμές. Εκεί που οι δυνάμεις μιας ταλάντωσης αλληλοεξουδετερώνονται και επέρχεται η θέση ισορροπίας. Πόσες φορές, ως άνθρωποι, έχουμε διχαστεί ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, απόψεις, κατευθύνσεις

Διάβασε Περισσότερα »
Ρομποτική
Άρθρα

Η ρομποτική ως νέο εργαλείο στη σύγχρονη εκπαίδευση-Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Πανταζίδη

Η ρομποτική αποτελεί έναν επιστημονικό κλάδο που γνωρίζει αυξανόμενο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, γεγονός που δεν προκαλεί εντύπωση σε όσους γνωρίζουν για αυτόν. Εκτός από

Διάβασε Περισσότερα »