Logo White Small

Pre-event: You have to Make It after all!

[:EL]

“Το TEDxUniversityofMacedonia επιστρέφει δυναμικά με ένα pre-event που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!”

 “Make It”  δηλαδή, “Φτιάξτο μόνος”!

Στη 1 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ στον μοναδικό χώρο του Uberdooze θα φιλοξενηθούν τέσσερα workshop που θα μας συναρπάσουν! Η διάθεση που κρύβεται πίσω από αυτό το βιωματικό event συνδυάζει άψογα τη δημιουργικότητα που κρύβει ο καθένας από εμάς με τη καινοτομία που γεννήθηκε και εδρεύει εδώ στη πόλη μας! Ο χώρος, μας προϊδεάζει φυσικά και για το fun κομμάτι της όλης βραδιάς!

Η agenda!

19.00 – 19.45: Περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο και να σας προετοιμάσουμε για το τι έπεται με ένα σύντομο χαιρετισμό αλλά και με οδηγίες για το κάθε workshop!

19.45 – 20.00: Προσέλευση στα workshop και πρώτη γνωριμία με τους εισηγητές.

20.00 – 21.00: Session 1ο (Slab studio & Speak).

21.00 – 22.00: Session 2o (Κίτρινο Αγόρι, Cartoonist  & Prototyping – Personal 3d printing).

23.00: Πάρτυ υπό τους fancy ήχους των DJ του Uberdooze!

Τα workshops!
– Session 01 –

Slab – Communication Design Studio – βιοgraphicό –

Workshop 15 ατόμων
Εισηγητής: Νίκος Γιούρης
Εξοπλισμός: Φορητός Η/Υ και βιογραφικό σε μορφή κειμένου
Οι συμμετέχοντες του συγκεκριμένου workshop θα μάθουν, σε διάρκεια 50′, ποια είναι τα σωστά βήματα στη σύνταξη και σύνθεση μιας αίτησης για εργασία. Τι θα πρέπει να τονίσουν και τι να αποφύγουν στην επιστολή αίτησης τους, το βιογραφικό τους και το portfolio τους, μέσα από σύντομες συμβουλές. Στη συνέχεια θα εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που έμαθαν. Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Φροντιστήρια Speak
Workshop 12 ατόμων
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί γιατροί αλλά και μαχητές πολεμικών τεχνών, καταφεύγουν στην εκμάθηση της ιαπωνικής καλλιγραφίας ώστε να επιτύχουν την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Αν έχετε θαυμάσει την ομορφιά και την πολυπλοκότητα των ιδεογραμμάτων (kanji) και θέλετε να γνωρίσετε από κοντά την «εξωτική» αυτή τέχνη, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στην εξής φόρμα!

 – Session 02 –

 

Σταύρος Κιουτσιούκης aka Κίτρινο Αγόρι, Cartoonist

Workshop 25 ατόμων
To workshop αυτό θα είναι αφιερωμένο στο πώς στήνεται ένα μικρό κόμικ από την άποψη της αφήγησης, σχεδιασμού, σκηνοθεσίας και τρόπο εξέλιξης της ιστορίας προς ένα αστείο τέλος. Σου αρέσουν τα comics ή το σχέδιο; Δημιούργησε τον δικό σου χαρακτήρα και φτιάξε το δικό σου τέλος! Δήλωσε συμμετοχή εδώ

“Prototyping – Personal 3d printing” – Thodoris Makridis Associates Architects

Workshop με θέμα τον τρισδιάστατο σχεδιασμό και τη 3D εκτύπωση. Η διαδικασία της τρισδιάστατης σχεδίασης μέχρι το τελικό στάδιο προετοιμασίας για την 3D εκτύπωση. Παρουσίαση των δυνατοτήτων των προγραμμάτων και της αμεσότητας παραγωγής αντικειμένων. Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

 

Σημαντικό! Να είμαστε στην ώρα μας και να παραμείνουμε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο facebook event και στo facebook page του TEDxUniversityofMacedonia! Σας περιμένουμε!

“We all have to Make It after all” 

[:]

• More Articles

Άρθρα

Εkkremés: Aνακάλυψε το θέμα του TedxUniversityofMacedonia 2022 και ψάξε το δικό σου κέντρο ισορροποίας

Εκκρεμές. Εκεί που οι δυνάμεις μιας ταλάντωσης αλληλοεξουδετερώνονται και επέρχεται η θέση ισορροπίας. Πόσες φορές, ως άνθρωποι, έχουμε διχαστεί ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, απόψεις, κατευθύνσεις

Διάβασε Περισσότερα »
Τεχνολογία και Μουσεία
Τεχνολογία

Κάνοντας τα μουσεία προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρία μέσω της τεχνολογίας

21ος αιώνας. Ορίζεται γενικά ως η εποχή στην οποία βρισκόμαστε τώρα, μια εποχή ελευθερίας και τεχνολογικής προόδου. Θεωρούμαστε επίσης οι πρώτοι που βιώσαμε έναν εντελώς

Διάβασε Περισσότερα »
Εκπαίδευση

Kοινωνικός Λειτουργός και Παιδί

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την κοινωνία να μεταβάλλεται. Γίνεται περισσότερο ανθρωποκεντρική, δηλαδή δίνει περισσότερη έμφαση στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Μία από αυτές τις αλλαγές

Διάβασε Περισσότερα »