Days
Hours
Minutes

14.05.22
Thessaloniki Concert Hall

14.05.22
Thessaloniki Concert Hall

Agenda
agendaaa 01 scaled
Tickets

Student

12€

TICKETS blue removebg preview 1

Regular

16€

TICKETS black removebg preview 1
Theme Description
Ekkremes Logo remove removebg preview 1

Εκεί που οι δυνάμεις μιας ταλάντωσης αλληλοεξουδετερώνονται και επέρχεται η θέση ισορροπίας. Πόσες φορές, ως άνθρωποι, έχουμε διχαστεί ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, απόψεις, κατευθύνσεις ζωής ώστε να βρούμε ποιοι πραγματικά είμαστε; Για να σμιλευθεί εξάλλου η εκάστοτε ταυτότητα, πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως το αρχέτυπο του εαυτού ολοκληρώνεται, όταν τα αντίθετα μέρη της ψυχής μέσα μας εξισορροπούνται. Μόνο τότε, όταν δηλαδή οι εσωτερικές μας ταλαντώσεις οδηγούν σε μια αέναη αναζήτηση του είναι, μπορούμε να κάνουμε λόγο για εξέλιξη.

Στόχος του TEDxUniversityofMacedonia 2022, είναι να δώσει μια παραπάνω ώθηση στη διάδοση των σκέψεων, των ιδεών και των προβληματισμών. Έχει σημασία να βρούμε το δικό μας κέντρο βάρους μέσα σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο. Γιατί όπως συμβαίνει με το εκκρεμές του Νεύτωνα, έτσι και τώρα, η ανακάλυψη του εαυτού, μπορεί κατευθύνει τη διάδραση μεταξύ των ανθρώπων προς την ανακάλυψη ενός καλύτερου κοινού αύριο. Γιατί η ανακάλυψη του εαυτού, εκτός από προσωπική ενδυνάμωση, οδηγεί στην αυτορρύθμιση η οποία με τη σειρά της θέτει τα θεμέλια για μια υγιή κοινωνική αλληλεπίδραση. 

Έτσι μόνο μπορούμε να μετατοπίσουμε τον άξονα δράσης μας από το «εγώ» στο «εμείς», με τρόπο τέτοιο, που να επιτυγχάνεται η συνειδητοποίηση ότι οι άνθρωποι είμαστε μέλη ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου το οποίο επηρεάζεται από τις προσωπικές μας στάσεις και πράξεις. Η φιλοδοξία για θετική κοινωνική αλλαγή, δεν είναι ικανή από μόνη της ώστε να επέλθει η αλλαγή. Χρειάζονται πράξεις, Το TEDxUniversityofMacedonia 2022 έρχεται για να πυροδοτήσει εκείνη τη δύναμη που θα γεμίσει με κίνηση κάθε πτυχή για εξέλιξη και έμπνευση, τόσο του εαυτού μας, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού φάσματος.

Host
Speakers
Performances
Sponsors
Golden
Silver
Premium
Supporter
Food and beverage
Printing
Hospitality
Transportation
After Party
Media
The experience
Speakers
Άνθρωποι που έρχονται για να διαδώσουν τις ιδέες τους στο κοινό του TEDx και να φέρουν έμπνευση.
Delegate Bag
Τσάντα γεμάτη με δώρα, εκπλήξεις και αναμνηστικά που θα σου θυμίζουν για πάντα την εμπειρία σου.
Attendee Cards
Καρτελάκι που φοράς κατά την διάρκεια του event, το οποίο αναγράφει την agenda και αποτελεί ένα ξεχωριστό αναμνηστικό.
Networking
Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, speakers και partners.
Previous slide
Next slide
About Us
45169799484 5863f533b2 c

Το TEDxUniversityofMacedonia είναι ένα ίδρυμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που στοχεύει να προσφέρει ένα βήμα σε ιδέες που αξίζει να ακουστούν και να πυροδοτήσουν αλλαγές και δράση σε όλη τη φοιτητική κοινότητα και ευρύτερα στο νεανικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

The Venue

Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Αράτα Ισοζάκι, το κτίριο Μ2 χαρίζει στην πόλη μια μοναδική κατασκευή που συνοψίζει τις αρετές της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Γεωμετρικές γραμμές, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και μεταλλικά στοιχεία συνθέτουν μια εικόνα επιβλητικής απλότητας, που έρχεται σε αντίθεση αλλά στέκεται ισότιμα δίπλα στο γειτονικό Μ1. Γεμάτο φυσικό φως, το Φουαγιέ του νέου κτιρίου απολαμβάνει μια εξαίσια θέα. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχοντας εξαιρετική υποδομή, η Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης μπορεί να φιλοξενήσει 500 άτομα ενώ η Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ, που χωράει 300 άτομα, μπορεί να χωριστεί σε τρεις αίθουσες των 100 ή δύο των 100 και των 200 ατόμων αντίστοιχα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση μιας σειράς διαφορετικού τύπου εκδηλώσεων. Το κτίριο Μ2 διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ 11.800 τ.μ. και 230 θέσεων. Συνεπές με τον πολιτιστικό του ρόλο, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης είναι ευτυχές με τη στέγαση Μουσικής Βιβλιοθήκης και Μουσείου Μουσικών Οργάνων στο νέο του κτίριο.

tch home banner
FAQ

Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτοοργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν κοντά τους ανθρώπους για να μοιραστούν μια εμπειρία που μοιάζει με το TED. 

Σας περιμένουμε φέτος στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2. 

Συγκοινωνία (από ανατολικά): 1Ν, 01Ν, 01X, 03K, 05, 05A, 06 | Στάση: 25ης Μαρτίου
Συγκοινωνία (από δυτικά): 01X, 03K, 05, 05A, 06 | Στάση: Μέγαρο Μουσικής-25ης Μαρτίου

Μπορείς να βρεις τα εισιτήρια του TEDxUniversityofMacedonia 2022 εδώ!

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Release the Motion

Giorgos Chatzipavlou

Stand-up Comedian

Ασχολείται με το stand-up comedy επαγγελματικά από το 2007 έχοντας παρουσιάσει 4 σόλο παραστάσεις εκ των οποίων το «Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα» προβλήθηκε από την τηλεόραση του Alpha.

Έχει συνεργαστεί με Άγγλους κωμικούς του Comedy Store ενώ είναι ο πρώτος που στέγασε μόνιμα σε θέατρο, παραστάσεις stand-up comedy στην Ελλάδα.

Το 2017 και το 2019 πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες περιοδείες ελληνόφωνου stand up comedy εκτός Ελλάδας με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις.

Είναι ο δημιουργός του Comedy club για παιδιά, μιας παράστασης stand-up comedy για παιδιά 6 έως 12 ετών.

Έχει γράψει και παρουσιάσει σατιρικές εκπομπές στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ίντερνετ ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα καλλιτεχνική έδρα του στην Αθήνα αποτελεί το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Georgia Parashou

Founder of Humanity Greece and Director of Culture and Youth UNESCO Club

Ιδρύτρια του Humanity Greece και Διευθύντρια Πολιτισμού και Νεολαίας της UNESCO Club

Η Γεωργία Παράσχου είναι Διευθύντρια Πολιτισμού και Νεολαίας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων. ΄Εχει διατελέσει στέλεχος των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας σε 5 περιοχές της χώρας. Είναι απόφοιτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Cardiff Metropolitan University και εξειδικεύεται στη διαχείριση κοινωνικών και ανθρωπιστικών ζητημάτων.

Είναι ιδρύτρια του ανθρωπιστικού οργανισμού Humanity Greece, που από τον Αύγουστο του 2021 έχει συμβάλλει σημαντικά στη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως στέλεχος στρατηγικής επικοινωνίας σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας στο γραφείο τύπου του τ. Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρη Ζαριφόπουλου.

Efthimis Kalfas

Journalist / Radio Producer

Ο Ευθύμης μεγάλωσε στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και αγαπάει 3 πράγματα σε αυτή την ζωή: τον ανιψιό του Αντώνη, τους φίλους του και το καλό φαγητό.

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης στην Κομοτηνή, με κατεύθυνση την Κοινωνική Πολιτική και το 2009 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα.

Είναι social media junkie, φοβάται τα αεροπλάνα και μια μέρα θα γράψει την δική του σειρά για την τηλεόραση. Από το 2016 ξυπνάτε μαζί του μέσα από τα πρωινά show που παρουσιάζει στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα τον ακούτε μέσα από το Zoo Radio 90.8. Ταυτόχρονα αρθρογραφεί, παίρνει θέση, σχολιάζει την επικαιρότητα και τα πάντα γύρω του μέσα από τα κείμενα που γράφει για μεγάλα περιοδικά και portals της χώρας. Τελευταία του δημιουργία το «Να σου κάνω το τραπέζι», το podcast του που σε κάθε επεισόδιο συζητά με τον καλεσμένο του γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο νόστιμο φαγητό.

Dimitris Lakasas

CEO at Olympia Electronics - Author of " Anthtropos 4.0 "

Ο Δημήτρης Λακασάς γεννήθηκε το 1973 στον Κολινδρό Πιερίας, είναι CEO της Olympia Electronics και συγγραφέας του βιβλίου «Άνθρωπος 4.0». Έχει πτυχίο Οικονομικών και Marketing από το City College, καθώς και MBA από το University of Sheffield.

Το 2017 ανακηρύχθηκε «Καινοτόμος επιχειρηματίας της χρονιάς» στον διαγωνισμό της EY – ERNST & YOUNG, ενώ έχει έντονη θεσμική δραστηριότητα καθώς -μεταξύ άλλων- έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων, Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και Μέλος Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Η ομιλία του κ. Λακασά στο TEDxUniversityofMacedonia θα εστιάσει στα διλήμματα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, τα οποία παρομοιάζονται με ένα εκκρεμές που αμφιταλαντεύεται μεταξύ δύο ακραίων σημείων. Τα σημεία αυτά εκφράζουν και τις ακραίες αντιλήψεις που υπάρχουν γύρω από τη χρήση των νέων τεχνολογιών, τις οποίες οφείλουμε να διαχειριστούμε με σοφία για το καλό της ανθρωπότητας.

Maria Samolada

Journalist

Είναι Γενική Διευθύντρια στην οικονομική και πολιτική, ηλεκτρονική εφημερίδα Grtimes.gr, έχει καθημερινή ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή στον Real Fm 107.1, έχει την επιμέλεια της εφημερίδας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή «Μπλε Φεγγάρι» με συνεντεύξεις προσωπικότητας στην TV100.

Από το 2015 αναγνωρίζοντας τον ρόλο που επιβάλλεται να επιτελεί όποιος υπηρετεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα αποδίδοντας στην κοινωνία, αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου και της εμπειρίας της στη διάδοση του καινοτόμου προγράμματος αντιμετώπισης και καταπολέμησης του εκφοβισμού LiveWithoutBullying.com, δράση για την οποία έχει τιμηθεί με το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση

Panos Satzoglou

Journalist, Director

Πέρασε από τηλεοπτικά κανάλια όπως MEGA Channel, ALPHA ΤV, STAR Channel και ΑΝΤ1 TV και ακούστηκε με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα Best radio (Αθήνα), ΑΝΤ1 97.2 (Αθήνα) και Star fm, (θεσσαλονικη) Ant1 fm, Θεσσαλονίκη, και “Ράδιο Θεσσαλονίκη” 94,5 fm.

Δημοσιογραφούσε έξι χρόνια για τα media στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” την στήλη “Οι Γενναίοι του Βορρά” και για 7 έτη, έκανε ρεπορτάζ στα “OSCAR” απο το κόκκινο χαλί του Los Angeles.

Αφού σπούδασε σκηνοθεσία στα 35 του χρόνια, το 2013 βρέθηκε στις ΗΠΑ να κάνει τις παραγωγές του Αντ1 Satellite στην Αμερική και συνεργάζεται κάνοντας γυρίσματα στην Αμερική για την Ελλάδα με την “Foss Productions”, “ANTS Production” “CosmoteTV History” και την “ΕΡΤ”.

Τον Φεβρουάριο του 2019 έκανε το βήμα να δημιουργήσει το δικό του WebTV στην Αμερική με το όνομα Hellenic DNA (Digital News Of America) με στόχο να γεφυρώσει και να συνδέσει την Ομογένεια με την μαμά Πατρίδα.

Giannis Tsakalos

CEO at AQ Strategy

Διευθύνων Σύμβουλος της AQ Strategy

Οι βασικοί πυλώνες της εταιρείας του είναι η επιχειρηματική ανάπτυξη, η στρατηγική συμβουλευτική και η διαχείριση έργων στον τομέα του τουρισμού.

Η εταιρεία του ανέλαβε, μετά από διαγωνισμό του ΕΟΤ, τον τριετές στρατηγικό σχεδιασμό για την τουριστική προβολή της χώρας (2021-2023) και την καμπάνια «ALL YOU WANT IS GREECE», που τρέχει σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει συνολικά 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Είναι κάτοχος MBA από το University of Hertfordshire, ενώ έχει και δεκαετή ακαδημαϊκή εμπειρία.

Μερικές από τις εταιρείες που έχει εργαστεί σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις είναι ο ξενοδοχειακός όμιλος Electra Hotels and Resorts, Athens Hilton, Upgrade Consulting. Είναι μέλος της επιτροπής τουρισμού στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Stefanos Alexiadis

Author, Philologist

Ο Στέφανος Αλεξιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι φιλόλογος και τελευταία έχει υιοθετήσει και την ιδιότητα του συγγραφέα.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2015 και ολοκλήρωσε το 2021 τις μεταπτυχιακές του σπουδές με αντικείμενο την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχετικά με την Ειδική Αγωγή έχει εκπαιδευτεί και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς παράλληλα είναι γνώστης της γραφής και ανάγνωσης τυφλών, Braille. Μάλιστα, ολοκληρώνει το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Τα Φτερωτά Σανδάλια» εκδόθηκε το 2021 και έχει ως κεντρικό θέμα την αναπηρία και την αποδοχή αυτής από την ελληνική κοινωνία.

Maria Konstandaki

Actress - Radio producer

Η Μαρία Κωνσταντάκη γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από πολλά χρόνια, σε ένα νοσοκομείο στα Εξάρχεια, το οποίο δεν υπάρχει πια. Έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ωστόσο, δεν σκέφτηκε ποτέ να ακολουθήσει αυτή την επαγγελματική πορεία, γιατί όσο και αν αγαπούσε τα παιδάκια, η αγάπη της για τις ιστορίες που αφηγείται ένας ηθοποιός είναι πολύ μεγαλύτερη. Επιπλέον, έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Βεάκη.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει σε μεγάλες παραγωγές του θεάτρου, της τηλεόρασης, αλλά και του κινηματογράφου. Παράλληλα, εργάζεται και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Όνειρο ζωής της είναι κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα σπίτι με θέα τη θάλασσα, αν και κατά βάση θεωρεί τον εαυτό της βουνίσιο.

Dimitris Spiliotis

Creative Director

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.

Στα τέσσερα του κατάλαβε ότι είναι «διαφορετικός» και πως μεγαλώνει σε έναν κόσμο που εχθρεύεται τη φύση του. Αυτό τον έκανε να θέλει να δημιουργεί άλλους κόσμους, φανταστικούς, πιο όμορφους, πιο υποφερτούς από τον πραγματικό.

Σε ηλικία 7 ετών ανέβασε την πρώτη του θεατρική παράσταση με δικό του σενάριο, σκηνοθεσία, σκηνικά-κοστούμια και με ηθοποιούς τα παιδιά της γειτονιάς. Αργότερα το έριξε στη μελέτη περιοδικών μόδας και διακόσμησης. Στην εφηβεία του μετέτρεψε το δωμάτιο του σε στούντιο καλλιτεχνικής και «διαφημιστικής» φωτογραφίας.

Όταν τελείωσε τις σπουδές του, επέλεξε τον μαγικό κόσμο της διαφήμισης, στον οποίο δημιουργεί και περνάει ωραία τα τελευταία 23 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι ο creative director της viral καμπάνιας του Pantene, #HairHasNoGender.

Βασική του ανάγκη, επιδίωξη και αίτημα ήταν και είναι να είναι 24 ώρες το 24ωρο ο εαυτός του.

Andreas Papamimikos

Lawyer, Founder & Co-Owner Rhetor Law Firm

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και της Σχολής Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Επίσης, παρακολούθησε μαθήματα Επικοινωνίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, στο πανεπιστήμιο Lille III της Γαλλίας.

Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εστίασε στο Δίκαιο, την Επικοινωνία και τη Συμβουλευτική. Ολοκλήρωσε την νομική πρακτική του σε έγκριτο Δικηγορικό Γραφείο Αθηνών και αμέσως μετά λειτούργησε το δικό του Δικηγορικό Γραφείο. Το 2013 εκλέχθηκε σε ηλικία 33 ετών Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, του τότε κυβερνώντος κόμματος, ολοκληρώνοντας την θητεία του το 2016. Έχοντας πλέον μια σημαντική εμπειρία στη Νομική, τη Συμβουλευτική, την Επιχειρηματική και Πολιτική Επικοινωνία, τις Διαπραγματεύσεις και τη Διαχείριση Κρίσεων, ίδρυσε με τον συνεργάτη του Δημήτρη Ζάχο την Νομική Εταιρεία Rhetor, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα.

Dimitra Daskalaki

Organisational Development & Communications Director, METRO AEBE

Η Δήμητρα Δασκαλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1992 εργάζεται στο χώρο των Corporate Affairs και των Media Relations, έχοντας περάσει από σημαντικές διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες και ομίλους, όπως ο Όμιλος ΣΚΑΪ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ASTIR PALACE VOULIAGMENI, η INTERAMERICAN, το GRAND RESORT LAGONISSI, η ΙΜΑΚΟ SA η ELBISCO SA και η Weber Shandwick του Ομίλου McCann.

Τον Ιανουάριο του 2016 ανέλαβε Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ με τομείς ευθύνης το Corporate Affairs, το Government Affairs, το Crisis Management, τα Media Relations και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρείας. Τον Ιούνιο του 2020 ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της εταιρείας με τομείς ευθύνης το Ανθρώπινο Δυναμικό, τις Εταιρικές Σχέσεις και την ΕΚΕ.

Kostas Vergidis

Associate Professor in the Department of Applied Informatics of the University of Macedonia

Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Cranfield στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή. Υπηρέτησε επί μία 5ετία στην Ελληνική Αστυνομία ως Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων Πληροφορικής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Εργαστήριο Διερεύνησης Ψηφιακών Πειστηρίων. Σήμερα εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Έχει δώσει σειρά ομιλιών σε σχολεία και φορείς της Θεσσαλονίκης σχετικά με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πως αυτά επιδρούν στη ζωή μας και διαμορφώνουν τις καθημερινές μας συνήθειες.

ClockWise

Θεατρική ομάδα

Τα εργαστήρια μουσικού θεάτρου και υποκριτικής Maria Stefanou Productions, με υπεύθυνη την musical performer και θεατρική παραγωγό @stefanou_maria και τον συνεργάτη της ηθοποιό και σκηνοθέτη @kostas.melidiss , παρουσιάζουν την θεατρική ομάδα ClockWise

@antoniosdontzos
Είναι 18. Από πολύ μικρή ηλικία ένιωσε έλξη προς την καλλιτεχνική του πλευρά και άρχισε να ασχολείται με το θέατρο και το τραγούδι. Του αρέσει να αποτυπώνει τα συναισθήματα του σε τραγούδια που ο ίδιος γράφει.

@konstantinos__za
Είναι 19. Ασχολείται με το θέατρο και του αρέσει πολύ να καταγράφει τις σκέψεις του στο χαρτί μέσα σε κείμενα, βιβλία και ιστορίες.

@moutevelidouu
Είναι 19. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της ασχολείται με το θέατρο. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια σχετικά με τον χώρο του θεάτρου και τα τελευταία 4 χρόνια είναι μαθήτρια και βοηθός σκηνοθέτη του Κώστα Μελίδη.

@giagkouuu
Είναι 18. Ασχολείται με τις τέχνες από μικρή. Σπουδάζει στο 1ο έτος δραματικής σχολής και της αρέσει πολύ η ζωγραφική.

@melpomenh_papageorgiou
Είναι 24. Σπουδάζει υποκριτική στη δραματική σχολή Ροντίδη και λατρεύει τις τέχνες γενικότερα, ειδικότερα το τραγούδι και τη ζωγραφική!

Mobius Strip

Music Band

Η μουσική διαδρομή των Mobius Strip ξεκινά το 2017 στη Θεσσαλονίκη. Από τότε, έχουν σταθερή και δυναμική παρουσία σε κάποιες από τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης και όχι μόνο. To σχήμα είναι πενταμελές και διασκευάζει αγαπημένα κομμάτια από τη δεκαετία του ’60 έως και σήμερα.

Το όνομα ”Mobius Strip” προέρχεται από τη “λωρίδα του Μέμπιους”, το σύμβολο του απείρου.
Το ύφος τους κυμαίνεται από blues και soul ακούσματα που ταξιδεύουν, έως rock, funk και rock n’ roll medley που ξεσηκώνουν.

Acro Trio

Acrobatic Dance

Μυρτώ Αλεξοπούλου

20 χρονών, πρωταθλήτρια ακροβατικής γυμναστικής με συμμετοχή και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πλέον προπονήτρια ακροβατικής γυμναστικής αλλά και πιστοποιημένη γυμνάστρια πιλάτες.

Κατερίνα Αλεξοπούλου

23 χρονών, αθλήτρια ακροβατικής σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Πλέον προπονήτρια ακροβατικής αλλά και προπονήτρια εναέριων ακροβατικών. Ενεργή αθλήτρια και σόου εναέριων ακροβατικών.

Όλγα Κουλτούκη

23 χρονών, αθλήτρια ακροβατικής σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Πλέον προπονήτρια ακροβατικής αλλά και προπονήτρια εναέριων ακροβατικών. Ενεργή αθλήτρια και σόου εναέριων ακροβατικών.

DON'T

miss out

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να έχεις όλα τα τελευταία νέα μας απευθείας στο inbox σου!