Logo White Small

Μια ματιά στη τελευταία συνάντηση εθελοντών

[:EL]

Εφόσον ο καιρός έχει αποφασίσει να σαμποτάρει κάθε εγχείρημα μας για πικ νικ, κανονίστηκε μία συνάντηση εθελοντών για «τσάι και συμπάθεια» στο αγαπημένο ΥΨΙΛΟΝ!

Όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) συνεπείς στην ώρα τους, κατέφτασαν στο μαγαζί και αφού κάναμε αισθητή την παρουσία μας, συγκεντρωθήκαμε στον πρώτο όροφο. Για όσους δεν έχετε ξαναπάει, θα εντυπωσιαστείτε από την αισθητική του χώρου.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους δύο guests της συνάντησης. Δυο πανέμορφα γατάκια, άκρως εξοικειωμένα με τον κόσμο και πρόσχαρα για χάδια. Όποιος δεν έπαιξε με αυτά τα γατάκια, παρακαλώ να μην συνεχίσει την ανάγνωση.IMG f70d222d87dbebabf145e97db3f4d266 V

Στο ΥΨΙΛΟΝ, λοιπόν, η χαρά του Instagram και του χιπστερά, επετεύχθηκε το αναμενόμενο bonding που έφερε την ομάδα ακόμα πιο κοντά!

Για να δούμε τι έγινε!

Αφού γνωρίσαμε τα τρία καινούργια μέλη της ομάδας (καλώς ήρθατε παιδιά μου!) χωριστήκαμε σε υποομάδες στον χώρο και παραταχθήκαμε απέναντι ο ένας από τον άλλο. Ο σκοπός ήταν ο εξής. Μέσα σ’ ένα λεπτό κάναμε ερωτήσεις ο ένας στον άλλο και έπειτα αλλάζαμε θέσεις με τον επόμενο απέναντι μας.

 

Μάθαμε τα πιο τρελά όνειρα και επιθυμίες κάποιων, για τις διακοπές του καλοκαιριού, για τα σχέδια του μέλλοντος, αγαπημένο φαγητό και άλλα juicy που φυσικά δεν μπορώ να αποκαλύψω!

Αφού γνωριστήκαμε κάποιοι για πρώτη φορά και άλλοι περισσότερο, γράψαμε τα ονόματα μας σε ένα χαρτάκι και ο καθένας τράβηξε από ένα! (Τυχαία, πάντα! Με διαδικασίες διαφάνειας, πάντα!)

Ο καθένας έπρεπε να περιγράψει το άτομο που έγραφε το χαρτάκι του και οι υπόλοιποι να το βρουν.

Τελευταία, αλλά καθόλου αμελητέα δραστηριότητα ήταν η επαφή των εθελοντών με τα μέλη της οργανωτικής ομάδας του #TEDxUoM2017 (χειροκρότημα εδώ!) όπου μπορούσαμε να ανταλλάξουμε επιπλέον πληροφορίες! Σχετικά με τη διοργάνωση και την εξέλιξη της δουλειάς τους φυσικά! Τα facebook προφίλ και τα τηλέφωνα ανταλλάχθηκαν πιο πριβέ!

Τέλος, μάθαμε για τις χορηγίες, τους ομιλητές, το στήσιμο των σκηνικών, τα social media! Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα άλλο, εκτός από τα βασικά που χρειάζεται και εσύ να ξέρεις!

11th of November is coming…

Get your ticket and stay tuned!!

[:]

• More Articles

νανοτεχνολογία
Επιστήμη

Η συμβολή της νανοτεχνολογίας στην ανθρώπινη ζωή-Συνέντευξη με τον Χρήστο Γεωργιλά

Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έχει επιφέρει αξιοσημείωτες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής. Από την καθημερινότητά μας μέχρι τις νέες

Διάβασε Περισσότερα »
Άρθρα

Εkkremés: Aνακάλυψε το θέμα του TedxUniversityofMacedonia 2022 και ψάξε το δικό σου κέντρο ισορροποίας

Εκκρεμές. Εκεί που οι δυνάμεις μιας ταλάντωσης αλληλοεξουδετερώνονται και επέρχεται η θέση ισορροπίας. Πόσες φορές, ως άνθρωποι, έχουμε διχαστεί ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, απόψεις, κατευθύνσεις

Διάβασε Περισσότερα »
Ρομποτική
Άρθρα

Η ρομποτική ως νέο εργαλείο στη σύγχρονη εκπαίδευση-Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Πανταζίδη

Η ρομποτική αποτελεί έναν επιστημονικό κλάδο που γνωρίζει αυξανόμενο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, γεγονός που δεν προκαλεί εντύπωση σε όσους γνωρίζουν για αυτόν. Εκτός από

Διάβασε Περισσότερα »